Επίσκεψη Αντιπροσωπειών των ΗΑΕ και της Ρουμανίας στη ΣΜΥ

Επίσκεψη Αντιπροσωπειών των ΗΑΕ και της Ρουμανίας στη ΣΜΥ

Από 12 έως 16 Ιουνίου 2023 κατά τη διάρκεια της θερινής εκπαίδευσης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) και στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδας-Ρουμανίας έτους 2023, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη 3 Αξιωματικών, 2 Υπαξιωματικών του Στρατού των ΗΑΕ και 1 Αξιωματικού και 4 Σπουδαστών της αντίστοιχης Σχολής Υπαξιωματικών της Ρουμανίας.

Οι αντιπροσωπείες των 2 χωρών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ, τον καταυλισμό της θερινής διαβίωσης στην Καναπίτσα Λιτοχώρου, ενημερώθηκαν για την αποστολή, τη λειτουργία, την παρεχόμενη εκπαίδευση της Σχολής και παρακολούθησαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα την τρέχουσα εβδομάδα εκπαιδεύσεως. Τέλος, η Ρουμανική αντιπροσωπεία συμμετείχε επιπλέον και στη θερινή εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά