Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Άθληση και Διατροφή για μια Υγιή Καρδιά» από την 1η Στρατιά






Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακήρυξε το έτος 2023 ως «Έτος Υγείας και Άθλησης» και στο πλαίσιο αυτό η 1η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα «Άθληση και Διατροφή για μια Υγιή Καρδιά», που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, «ΑΝΤΓΟΥ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟΥ».



Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ως ομιλητές:Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας, Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας, Δρ. Φίλλιπος Τρυποσκιάδης.
Ο Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας EUC, Διευθυντής της ΣΤ΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Υγεία», Δρ. Ηλίας Τσούγκος.
Ο Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής του Ηχοκαρδιογραφικού Εργαστηρίου Προληπτικής Καρδιολογίας και Κλινικής Καρδιομεταβολικών Νοσημάτων, Ιγνάτιος Οικονομίδης.
Ο Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, Ανχης (ΥΙ) Χαράλαμπος Παρίσης.
Ο Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Ανχης (ΥΙ) ε.α. Ανδρέας Δημουλής.
Ο Ιατρός του Διαιτολογικού Τμήματος 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, Λγός (ΥΚ) Νικόλαος Δημζάς.
Ο Physical Educator, Γρηγόριος Αμβράζης.

Την υπόψη Ημερίδα θα παρακολουθήσει Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΕU-OHQ, ενώ έχει προσκληθεί και προσωπικό λοιπών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας, καθώς και Τοπικές Αρχές-Φορείς της πόλης.

www.onlarissa.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά