Δημοκρατία και καταστατική νομιμότητα. Ηχηρό μήνυμα από την δικαστική απόφαση στην Ε.Σ.Π.Ε. Αρκαδίας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Με ικανοποίηση η Ομοσπονδία μας πληροφορήθηκε ότι το Δικαστήριο δικαίωσε τους συναδέλφους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας που ζητούσαν την διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την συζήτηση κρίσιμων θεμάτων.

Η Ομοσπονδία μας από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων, ζητώντας την τήρηση της καταστατικής νομιμότητας και τον σεβασμό των δικαιωμάτων τους. Πάγια θέση μας είναι ο σεβασμός στις καταστατικές διαδικασίες, στην νομιμότητα και τη δημοκρατική λήψη αποφάσεων.

Οι θέσεις αυτές δικαιώθηκαν από το Δικαστήριο, το οποίο διέταξε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση, παρά την απαράδεκτη νομικά και συνδικαλιστικά αρνητική στάση του Προέδρου της Ένωσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στις διαδικασίες των κατά τόπους Ενώσεων. Μόνο μέσα από την συμμετοχή και την ενεργοποίηση όλων μας μπορεί να δυναμώσει το συνδικαλιστικό κίνημα και να ακουστεί η φωνή μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά