Ο βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων στρατιωτικός Παναγιώτης Δημητρόπουλος υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Παλλήνης



Ο  βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων και Πολιτισμολόγος δηλώνει παρών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Παλλήνης στο πλευρό του τ. Υφυπουργού Υγείας  και Υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη. 




Δεν διεκδικούμε τον ρόλο του Σωτήρα..

Διεκδικούμε την συμμετοχή σε ένα όραμά που έχει γνώμονα το Μέλλον των παιδιών μας.

Χρέος μας να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σε μια προσπάθεια συλλογική.

Να αγαπάς την Ευθύνη.. Να λες πως αν δεν σωθεί αυτός ο Τόπος εγώ θα φταίω..

Ίσως είναι η μόνη φορά που χρειάζεται να αναφερθείς στο ΕΓΩ.

Πάμε όλοι μαζί λοιπόν να τον αλλάξουμε.
Ο Δήμος Παλλήνης γυρίζει ΣΕΛΙΔΑ

Με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης 
Χρήστο Αηδόνη 

Βιογραφικό 
Γεννήθηκε στα Χανιά.
Εζησε μέχρι και τα εφηβικά του χρόνια στην Αμαλιάδα.

Από το 2013 είναι Δημότης του Δήμου Παλλήνης

Πολιτισμολόγος.
Σπουδές ΑΕΙ στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του  Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Παρακολουθεί Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Τέχνες - Πολιτιστική Κληρονομιά - Πολιτικές ανάπτυξης, στο  Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστημίο.
Συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας. Έχει εκδόσει 7 συγγραφικά έργα. Τα 4 από αυτά έχουν καταταχθεί στα 10 καλύτερα παιδικά βιβλία της χρονιάς τους.
Ως Στρατιωτικός εν Ενεργεία έχει λάβει μέρος σε Ειρηνευτικές Αποστολές στο Κοσσυφοπέδιο και έχει τιμηθεί από το ΝΑΤΟ και το ΥΠΕΘΑ για την προσφορά του.
Το καλύτερο σημείο όμως στο βιογραφικό του όπως ο ίδιος επισημαίνει είναι η Οικογένεια του. Παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, Διοικητική Υπάλληλο της ΕΡΤ έχουν αποκτήσει μαζί μια θυγατέρα την Καλλιόπη 16 ετών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά