ΠΑ.ΠΕΙ. & Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Tελετή αποφοίτησης και βράβευσης αριστούχων μεταπτυχιακών φοιτητών

ΠΑ.ΠΕΙ. & Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Tελετή αποφοίτησης και βράβευσης αριστούχων μεταπτυχιακών φοιτητών© Παρέχεται από: Newmoney.gr

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 2ης σειράς φοιτητών του Δι-Ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» που προσφέρεται από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Την τελετή που πραγματοποιήθηκε στους κήπους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, τίμησαν με την παρουσία τους η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το ακαδημαϊκό προσωπικό των δύο ιδρυμάτων και πλήθος εκπροσώπων της ευρύτερης Ακαδημαϊκής, Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και συγγενείς και φίλοι των αποφοιτησάντων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παραδόθηκαν τα βραβεία που απονέμει το πρόγραμμα σε τρεις αποφοίτους/ες που αρίστευσαν. Επίσης, απονεμήθηκαν στους τρεις φοιτητές του 3ου κύκλου σπουδών οι υποτροφίες που χορηγούνται με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και τη ναυτιλιακή εταιρεία Seanergy Maritime Holdings Corp.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους των δύο φορέων.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά