Χ. Λαλούσης από Κομοτηνή: «ΕΛΑΣ και στρατός επαγρυπνούν» για την φύλαξη των συνόρων








Συνάντησε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Μέτιο


Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης που έχει αναλάβει υπηρεσιακά καθήκοντα μέχρι τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Ο κος Λαλούσης χθες 6 Ιουνίου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστο Μέτιο.

Μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Μητροπολίτη δήλωσε ότι «ο κύριος στόχος μου ως υπηρεσιακός υπουργός είναι να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας σε σχέση με την εγκληματικότητα και την προστασία των συνόρων. Το προσωπικό της αστυνομίας πασχίζει καθημερινά να φέρει εις πέρας την αποστολή του και για αυτό το ευχαριστώ».


Αναφέρθηκε και στις μεταναστευτικές ροές που εισέρχονται στην χώρα μας κυρίως από τα σύνορα που υπάρχουν στον Έβρο, καθοδηγούμενες πολλές φορές από κυκλώματα διακινητών. Επί του θέματος τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία σε αρμονική συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό επαγρυπνούν και έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουν οποιονδήποτε που προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στην χώρα μας, σεβόμενοι πάντα τις αρχές του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς Δικαίου».

Στο γραφείο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου είχε συζήτηση πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο της μετανάστευσης και γενικότερα με την ασφάλεια των πολιτών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Οι κκ Μέτιος και Λαλούσης αναφέρθηκαν με εγκαρδιότητα στη συνεργασία που είχαν κατά την περίοδο που ο κος Λαλούσης υπηρετούσε στο Δ΄ Σώμα Στρατού. Μαζί με τον κο Λαλούση παρών ήταν και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Χ. Λαλούσης από Κομοτηνή: «ΕΛΑΣ και στρατός επαγρυπνούν» για την φύλαξη των συνόρων
×


1 / 2








xronos.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά