Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας


Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του νέου Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Υποστράτηγου Νικόλαου Αθάνατου.

Η παρούσα επίσκεψη ήταν η πρώτη επίσκεψη του Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στη Θάσο και η πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου από την ανάληψη των καθηκόντων του. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θάσο και ζητήματα συνεργασίας του Δήμου Θάσου και της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, με έμφαση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενόψει και της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής: «Η στήριξη που παρέχει το δυναμικό της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στον Δήμο μας, ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, είναι ουσιαστική και συνεχής. Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Μεραρχίας, όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, είναι άψογη και διαρκής.
Ευχαριστούμε τον Υποστράτηγο για την επίσκεψή του στη Θάσο και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του».


www.thrakikiagora.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά