Δείτε το απίστευτο Ελληνικό στρατιωτικό όχημα - Παρουσιάζεται στην ΔΕΘ

 

Στιγμιοτυπο_2021-09-10__9_53_49_πμ© Παρέχεται από: Protothema.gr Στιγμιοτυπο_2021-09-10__9_53_49_πμ

Ενα μέρος των ανανεωμένων δυνατοτήτων της, καθώς και μια προεπισκόπηση της νέας εποχής που διαμορφώνεται για τη διεθνή βιομηχανία ειδικού τύπου οχημάτων φιλοδοξεί να αναδείξει η ΕΛΒΟ με την παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος. Συγκεκριμένα παρουσιάζει το ATeMM (All Terrain electric Mission Module), ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα πολλαπλών αποστολών και πεδίων επιχειρήσεων που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε υφιστάμενο όχημα και να το μετατρέψει σε 6×6 ή 8×8 πλατφόρμα με πλήρη αυτάρκεια σε θέματα ενέργειας κατά την επιχειρησιακή δράση.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWSAUTO.GR

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά