Ιπτάμενος γάμος στην Αρκαδία

 

Ένας μοναδικός γάμος στην καρδιά του Μαινάλου



* Στο γραφικό εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής Ελάτης.

Πετώντας συχνά πάνω από το Μαίναλο με ένα υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 (καταδιωκτικό – βομβαρδιστικό), ο πιλότος του είχε γοητευθεί από την πανέμορφη φύση, ιδιαίτερα δε από το επιβλητικό πετρόκτιστο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής μέσα σε ένα πανέμορφο ξέφωτο του δάσους. Κι αποφάσισε εκεί να τελέσει το γάμο του, γεγονός που ενθουσίασε και την εκλεκτή της καρδιάς του.

Πρόκειται για τον ιπτάμενο Υποσμηναγό Χρήστο Κώτσο – Σαρημπεγίογλου, με μητέρα μάλιστα από τα Λαγκάδια, το γένος Τσαφαρά. Το μυστήριο έγινε το καλοκαίρι έμπροσθεν του Ναού, που αποτελεί μοναδικό αρχιτεκτονικό κόσμημα της περιοχής, 1,5 χιλιόμετρα μετά την Ελάτη, στο δρόμο προς Χρυσοβίτσι.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του ζευγαριού, με του συμμαθητές του γαμπρού να σχηματίζουν με τα σπαθιά τους τριγωνικό διάδρομο!

Το μυστήριο τέλεσε ο Πρεσβύτερος πατήρ Εμμανουήλ Πετράκης.

* Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδος “Γορτυνία”

πηγη Ένας μοναδικός γάμος στην καρδιά του Μαινάλου - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων (pna.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά