Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Δ ΣΣ: Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!!

 





Ταιριάζει γάντι η συγκεκριμένη λαϊκή ρήση, σ' αυτα που διαδραματιζονται τα τελευταία 24 ώρα σε μονάδα του Δ"ΣΣ. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο του Οικονομικού Μηχανισμού του Στρατού Ξηράς, ανακαλυφθήκαν κάποιες ατασθαλίες, οι οποίες γίνανε από Στελέχη. 

Οι ατασθαλίες έχουν βέβαια καλυφθεί χωρίς να " ανοίξει " μύτη όπως λέει και ο λαός μας. Βέβαια μετά από όλα αυτά, προκύπτουν κάποια ηθικά και νομικά διλήμματα!!! 

Το νομικό είναι ότι θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, κάτι που όπως γνωρίζουμε δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η Ε.Δ.Ε. όπως προβλέπεται, από την άλλη το ηθικό είναι εφόσον καλύφθηκαν οι ατασθαλίες όλα καλά και δεν θα πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω. 

Την απόφαση βέβαια την έχουν οι ανώτεροι Αξιωματικοι και οι ανώτατοι, το τι μήνυμα θέλουν να περάσουν στα στελέχη τούς, την προβλεπόμενη που οι παρανομίες τιμωρούνται ή την ανθρώπινη πλευρά του άνθρωποι ήμαστε λάθη κάνουμε και συγχωρούνται!!!

πηγη
Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά