Κατερίνη: Αρνητής στρατιωτικός απαιτούσε να πάει στο σχολείο το παιδί του χωρίς μάσκα ή τεστ (βίντεο)

 

Κατερίνη: Αρνητής στρατιωτικός απαιτούσε να πάει στο σχολείο το παιδί του χωρίς μάσκα ή τεστ (βίντεο)
Επιτέθηκε σε γονείς και καθηγητές

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε από δύο γονείς στην κατερίνη οι οποίοι απαιτούσαν η κόρη τους να μπει στο σχολείο χωρίς self test και μάσκα.

Επιτέθηκαν σε άλλους γονείς αλλά και σε καθηγητές ενώ ο άνδρας είναι στρατιωτικός και γνωστός στην περιοχή από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις των αρνητών.

Μετά το περιστατικό πατέρας και μάνα της μικρής μαθήτριας ανέβασαν βίντεο στο twitter, δίπλα μάλιστα στην κόρη τους



Χαρακτηρίζουν τα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα, και μάλιστα επιτίθενται και στους ιερείς οι οποίοι φορουν προστατευτική μάσκα λέγοντας ότι αυτοί οι ιερείς δεν θα πρέπει να κάνουν αγιασμό και ότι οι ίδιοι δεν θα πηγαίνουν σε εκκλησίες όπου ιερουργούν τέτοιοι ιερείς.

«Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», αναφέρει στο βίντεο ο πατέρας και χαρακτηρίζει ως «εγκληματίες» τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Ποιος είναι ο στρατιωτικός αρνητής

Όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου, ο πατέρας της μαθήτριας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις των αρνητών στην περιοχή της Κατερίνης. Σε παλιότερο βίντεο φαίνεται να προτρέπει πολίτες να μην τηρούν τα μέτρα και φυσικά να μην κάνουν το εμβόλιο: «Για το εμβόλιο δεν μιλάω καν, αν χρειαστεί μόνος μου θα το ρίξω το σύστημα. Όποιος έχει αγάπη, πίστη και τον Θεό μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα».

 

πηγη

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά