424| Στη μάχη των εφημεριών

 





Με έκπληξη, αλλά και χαρά πληροφορηθήκαμε για την νέα προσέγγιση των εφημεριών του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εν’όψει της επικείμενης έξαρσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας.

Με μια «γενναία» απόφαση η νέα διεύθυνση του 424 αποφάσισε να εντάξει για πρώτη φορά στις εφημερίες των covid κλινικών σχεδόν όλους & τους Συνταγματάρχες Διευθυντές του Παθολογικού Τομέα, αφήνοντας στους παθολόγους τις αμιγώς παθολογικές εφημερίες, πλέον.

Πέρα από κανονισμούς και νόμους, οι Διευθυντές δέχθηκαν με χαρά την καινούργια τους υποχρέωση, ακόμα και αν αρκετοί αυτούς έχουν δέκα και πλέον χρόνια να εφημερεύσουν και δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση της αντιμετώπισης του covid. Σημασία έχει η διάθεση και η συναδελφικότητα.


Άλλωστε όπως φαίνεται και από τον πίνακα των εφημεριών με την κίνησή τους αυτή οι Δντές απέτρεψαν τη λήψη τρίτης εφημερίας από μικρότερους συναδέλφους, αφήνοντας στο παρελθόν προκαταλήψεις και πρακτικές άλλων εποχών, αποδεικνύοντας ότι είμαστε όλοι ίσοι μπροστά στον κίνδυνο.

Αυτή η απόφαση σταθμός, κατά τη γνώμη μας, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση τόσο για το 401 ΓΣΝΑ, αλλά γιατί όχι και για όλο τον ελληνικό στρατό.

Για παράδειγμα, γιατί ένας Διοικητής Μονάδος να μην παίρνει υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας, ξεκουράζοντας ένα κατώτερο στέλεχος της μονάδος του;

Από την άλλη δίνει μια λύση στον ολοένα και γηράσκοντα, υπηρεσιακά πάντα, πληθυσμό του ελληνικού στρατού και στη συσσώρευση συνταγματαρχών στην ιεραρχική βαθμίδα.

Mπράβο και πάλι στη Διεύθυνση του 424!!!!!!!

veteranos

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά