ΠΟΜΕΝΣ: Επίσημη Συνάντηση με την Διοίκηση του 424 ΓΣΝΕ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Ρωτά, και τον Γραμματέα Ενημέρωσης και Πρόεδρο της ΕΣΠΕΕ Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιο Σαρρή, είχε επίσημη συνάντηση με τον Διοικητή και Υποδιοικητή του 424 ΓΣΝΕ Ταξίαρχο (ΥΙ) Γεώργιο Γκούβα  και Ταξίαρχο Βασίλειο Κατζικά αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα μέριμνας προσωπικού και οι τρόποι προώθησης και επίλυσης τους. Ειδικότερα αναφερθήκαμε:

α. Στα προβλήματα και στα νομικά θέματα που προκύπτουν από την επίδοση των αναστολών καθηκόντων σε προσωπικό του νοσοκομείου που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του COVID-19.

β. Στην αναγκαιότητα νομοθετικής πρόβλεψης για το υγειονομικό προσωπικό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, ώστε να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα .

γ. Στη πρόβλεψη αποζημίωσης εφημεριών των Στρατιωτικών ιατρών σε σχέση με τους Ιατρούς του Υπουργείου Υγείας όπως επίσης και την αποζημίωση των νυχτερινών βαρδιών του νοσηλευτικού προσωπικού.

δ. Στη πάγια θέση της Ομοσπονδίας, για την απεμπλοκή του Υγειονομικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από τα Λιμάνια και Αεροδρόμια όπως και τα HOT-SPOT.

Η ΠΟΜΕΝΣ επικαιροποιεί και θα αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία τα προβλήματα του Υγειονομικού προσωπικού, σεβόμενη το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά