ΟΧΙ στις νέες μειώσεις αποδοχών στις Ένοπλες Δυνάμεις-ΝΑΙ στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων-Ανακοίνωση Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

 


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ  MΕΙΩΣΕΙΣ  ΑΠΟΔΟΧΩΝ   ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑΙ  ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

 

               

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  έχει ταχθεί με την από 2 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσή της  ρητά κατά της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων .Να δηλώσουμε  εδώ  για ‘άλλη μια φορά την πλήρη στήριξή μας στους συναδέλφους μας  υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που ήρθαν αντιμέτωποι με το καθεστώς της αναστολής εργασίας με συνέπεια την οικονομική  εξαθλίωση αυτών και των οικογενειών τους.

 

Διαφωνούμεμε την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια RapidTest  που ήδη εφαρμόζεται και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Να τονίσουμε εδώ ότι οι ιατρικές εξετάσεις στο στρατιωτικό προσωπικό  πραγματοποιούνται μόνο σε ιατρικές δομές της υπηρεσίας και τα δημόσια νοσοκομεία .

Η παραπάνω πράξη οδηγεί σε μια ακόμη μείωση των αποδοχών μας την ίδια ώρα που το προσωπικό  των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένει την χορήγηση της νυχτερινής αποζημίωσης από το 2017 και την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης για ένα δίκαιο μισθολόγιο .

 

Τέλος η  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό<<διαχωρισμό».

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

                         Παππάς Βασίλειος

                         Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

                              6974795605

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά