Με τον δήμαρχο Λαρισαίων ο νέος διοικητής της 110 ΠΜ

 



Τον νέο διοικητή της 110 Πτέρυγα Μάχης σμήναρχο Αργύριο Μουστρούφη, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.
Στην εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση, η οποία ωστόσο πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η διάθεση για συνέχιση της άριστης εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με την διοίκηση της 110 Πτέρυγα Μάχης και γενικότερα του σχηματισμούς και τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.



Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

https://www.onlarissa.gr/2021/09/16/me-ton-dimarcho-larisaion-o-neos-dioikitis-tis-110-pm/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά