Επαρση σημαίας στο “κάθισμα του Κολοκοτρώνη”

  Επαρση σημαίας στο “κάθισμα του Κολοκοτρώνη” παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. ΝίκαΣτην έπαρσης της σημαίας στην περιοχή “κάθισμα του Κολοκοτρώνη”, στον λόφο της Αγιοθοδώρας, πάνω από την Τρίπολη, παρέστη το πρωί σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η τελετή, στην οποία παρέστησαν επίσης ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, καθώς και ο διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) “Πελοπόννησος” υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης, ολοκληρώθηκε με απαγγελία από ηθοποιό στίχων από τον Υμνο προς την Ελευθερία του Διονύσιου Σολωμού οι οποίοι αναφέρονται στην κατάληψη της Τριπολιτσάς από τους επαναστατημένους Ελληνες στις 25 Σεπτεµβρίου 1821.

Το “κάθισμα του Κολοκοτρώνη” είναι ένας βράχος, σκαλισμένος σε σχήμα που θυμίζει θρόνο και η παράδοση θέλει να είναι το σημείο που ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε στήσει το στρατηγείο του κατά την πολιορκία της Τρίπολης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά