ΔΙΚΕ: Επετειακή εκδήλωση με χορούς και τραγούδια (βιντ, φωτ)

 Με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς και τα 200 χρόνια , πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης επετειακή εκδήλωση απο την ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού)

Εκεί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.α.

Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς, χορούς απο τον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, ομιλία και συναυλία απο την Στρατιωτική Μουσική ΔΙΚΕ στην οποία συμμετείχαν μέλη της Φιλαρμονικής Δημου Τρίπολης και απο την Χορωδία Τρίπολης.

Στο πιάνο ηταν η κ. Αμαλία Γουλα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά