Διδυμότειχο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε στρατιωτικό όχημα στο Αμόριο, επί του κάθετου άξονα

Διδυμότειχο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε στρατιωτικό όχημα στο Αμόριο, επί του κάθετου άξονα


Τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς, σημειώθηκε χθες βράδυ, λίγο μετά τις 9, στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, στο ύψος του χωριού Αμόριο Σουφλίου, όταν μικρό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε σταθμευμένο στην δεξιά πλευρά της εθνικής οδού στρατιωτικό όχημα.Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από αυτόπτες μάρτυρες και όχι μόνο, ο οδηγός του επαγγελματικού αυτοκινήτου κινούνταν από το Σουφλί προς την Ορεστιάδα, όπου και μένει. Για άγνωστο λόγο, πριν τον κόμβο Αμορίου (που δεν λειτουργεί ως γνωστόν μια και δεν κατασκευάστηκε απ’ την συγκεκριμένη πλευρά) έπεσε πάνω σε σταθμευμένο στρατιωτικό όχημα στην δεξιά πλευρά του δρόμου, το οποίο ανήκει προφανώς σε κάποια στρατιωτική μονάδα της 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου.


Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές στα δυο οχήματα και επιτόπου έφτασε η Τροχαία απ’ το Διδυμότειχο, προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος. Δεν χρειάστηκε όπως ήδη αναφέραμε, να μεταφερθεί κάποιος από τους επιβαίνοντας τόσο στο Ι.Χ Φορτηγό όσο και το στρατιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά