Αλκιβιάδης Στεφανής: Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής


Οχι απλώς δεν έχει επιλέξει να εγκαταλείψει την πολιτική ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αλλά είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί ακόμη εντονότερα με αυτή.


Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του, ο πάλαι ποτέ αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και στρατηγός εν αποστρατεία μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Μάλιστα φέρεται να έχει βρει και περιφέρεια που θα κατέλθει, που δεν είναι άλλη από τα Δωδεκάνησα όπου έχει και τα κατάλληλα ερείσματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου, δέχθηκε πρόταση από άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα προκειμένου να προσχωρήσει στις τάξεις του, αλλά εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το αρνήθηκε ευγενικά στον πρόεδρό του, ο οποίος του τηλεφώνησε.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά