«Πουλούν» και στο εξωτερικό οι νέες στολές της Ε.Φ.

 




 Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Η Εθνική Φρουρά άλλαξε και αλλάζει σταδιακά  σε πολλούς τομείς. Μια από τις αλλαγές που συντελέστηκαν  εδώ και δυο χρόνια είναι η αλλαγή στις στολές της Εθνικής Φρουράς που ομολογουμένως κερδίζουν τις εντυπώσεις. 


Σε ανάρτηση που έγινε χθες Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 το ελληνικό e -amyna εκθείασε τη στολή ασκήσεων-εκστρατείας και τα άρβυλα της Εθνικής Φρουράς. Σύμφωνα με την ανάρτηση «τις εν λόγω στολές πρέπει να χρησιμοποιεί  η  ΕΛΔΥΚ αλλά και  το σύνολο του προσωπικού που συμμετέχει σε αποστολές-ασκήσεις σε περιβάλλον ερήμου. 


Ο λόγος που έγινε η αλλαγή

Η Οffsite επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστο Πιερή ο οποίος ανέφερε ότι εδώ και δυο χρόνια προέκυψε αυτή η αλλαγή αφού οι στολές είναι μπεζ χρωματισμού όπως και τα άρβυλα. Ο κ. Πιερή είπε ότι ο λόγος που έγινε η αλλαγή αυτή είναι λόγω των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο. Ερωτηθείς ο κ. Πιερή εάν  οι αλλαγές έχουν σχέση και με την κυπριακή σημαία ανέφερε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται ότι παρόμοιους χρωματισμούς χρησιμοποιούν και οι πεζοναύτες των αμερικανικών δυνάμεων Bright Stars.


https://www.offsite.com.cy/eidiseis/topika/poyloyn-kai-sto-exoteriko-oi-nees-stoles-tis-ef-fotos?amp&fbclid=IwAR13wzVYcnEUXenVHaVYuTTsiUvW-2klYYi86w04WV6_Zkr2TOxXwExodGc

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά