Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ)


Την Πέμπτη 09 Μαρτίου 2023 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά στον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Αλεξάκη.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ» και παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

1 του 17


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά