Εθελοντική Αιμοδοσία Ενόπλων Δυνάμεων


Το Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Αντιτορπιλικό (Α/Τ) «ΒΕΛΟΣ» Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (Μ.Α.Α.), στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο το οποίο διέθεσε Συνεργείο Αιμοληψίας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, και συμμετείχαν σε αυτήν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, προσωπικό και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), καθώς και πολίτες της Θεσσαλονίκης.

1 του 6

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά