Νέος Διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ ο πρώην Διοικητής του 304 ΠΕΒ
Νέος Διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ ο πρώην Διοικητής του 304 ΠΕΒ
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Στο Βαθμό του Υποστράτηγου προήχθη κατά τις πρόσφατες κρίσεις του Στρατού Ξηράς, ο μέχρι πρόσφατα Διοικητής της Διοίκησης των Στρατιωτικών Εργοστασίων της ΑΣΔΥΣ, Ταξίαρχος Ουρουμίδης Γεώργιος και τοποθετήθηκε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Τεχνικού του ΓΕΣ, ανώτατο αξίωμα για το Τεχνικό σώμα.

Αποτελεί τιμή και για τον τόπο μας η προαγωγή και η τοποθέτησή του καθώς παρότι η καταγωγή του είναι από την Ορεστιάδα του Έβρου, υπηρέτησε με πάθος στο Εργοστάσιο Αρμάτων, σε διάφορες θέσεις, στο οποίο εργάστηκαν κι εργάζονται αρκετοί κατοίκοι της περιοχής.

Άλλωστε, ο ίδιος θεωρεί το Βελεστίνο δεύτερη πατρίδα του.

mousikovagoni.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά