Βόλος: Αξιωματικός της Αεροπορίας βρήκε 700 ευρώ στον δρόμο και τα παρέδωσε στον ιδιοκτήτη τους


Βόλος: Αξιωματικός της Αεροπορίας βρήκε 700 ευρώ στον δρόμο και τα παρέδωσε στον ιδιοκτήτη τους

Εύφημο μνεία θα αποδώσει η υπηρεσία του σε έναν αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας για να τον τιμήσει για την εντιμότητα και την ηθική του.

Ο έπαινος στον αξιωματικό έρχεται μετά την αξιέπαινη πράξη του να παραδώσει στην Αστυνομία το σημαντικό χρηματικό ποσό που βρήκε πεσμένο σε έναν δρόμο στον Βόλο.Ο ιδιοκτήτης των χρημάτων

Ο στρατιωτικός περπατούσε το Σάββατο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν είδε το μάτσο με τα χαρτονομίσματα που είχαν πέσει από την τσέπη του κατόχου τους στο πεζοδρόμιο και διαπίστωσε ότι ήταν 700 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του ποσού, σύμφωνα με πληροφορίες από το thenewspaper.gr εντοπίστηκε λίγο αργότερα και αποκαλύφθηκε ότι με αυτό θα εξοφλούσε τους εργάτες που κάνουν οικοδομικές εργασίες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έκρυψε την χαρά του για την τύχη του να βρει τα χρήματα ο αξιωματικός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

in.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά