Στελέχη στρατού: Ελεεινές οι συνθήκες διαβίωσης στον Αυλωνα

 

Στρατιωτικοί (περίπου 500 απο όλη την Ελλάδα) που βρίσκονται αυτοί τη στιγμή στον Αυλώνα σε δοκιμαστικές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν τη λύπη τους για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο.

Μας είπαν ότι τους είχαν πει δεν θα πληρώσουν τίποτα και τελικά πληρώνουν ημερήσια αποζημίωση διαμονής σε θαλάμους με υπερβολικά μεγάλο αριθμό στελεχών, ζεστό νερό γιαα μπάνιο δεν υπάρχει, κουτάλια δεν φτάνουν με αποτέλεσμα φαγητά που είναι σαν σούπα τα τρώνε με πιρούνι, το φαγητό κάκιστης ποιότητας και πολλά άλλα.

Δεν μπορεί στο μεγαλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας να υπάρχουν τέτοιες συνθήκες , με στελέχη που τα κάλεσαν να συμμετάσχουν στην παρέλαση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά