Επίσκεψη μαθητών στην Προεδρική φρουρά

Εν όψει της εκδήλωσης "Ωδη στον Ευζωνα" στις 23 Μαρτίου, μαθητές του Pierce College επισκέφθηκαν σήμερα τη Φρουρα όπου ενημερώθηκαν για την Ιστορια, το έργο και την αποστολή της Μονάδας από τον διοικητή της ΠΦ, Ανχη (ΠΖ) κ. Καρμίρη Ηλια. Στη συνέχεια, συνοδευόμενοι από  μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΦ,  παρακολούθησαν την επίσημη αλλαγή Κυριακής.
Είναι χαρά μας και μεγάλη μας τιμή να γίνεται ο ΣΕΠΦ ενας ενεργός κρίκος που συνδέει την ξεχωριστή Μοναδα της ΠΦ με αυτούς οι οποίοι την θαυμάζουν αλλά δεν έχουν βρει τρόπο να την προσεγγίσουν μέχρι τώρα και να αγγίξουν αυτο το κομμάτι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της χώρας μας!! 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά