Επιβεβαίωση ΠΟΜΕΝΣ για την στέγαση στα στρατιωτικά οικήματα του ΣΞ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., έχει αναδείξει επανειλημμένα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Στρατιωτικοί, τόσο ως προς την εύρεση κατοικίας για την στέγαση των οικογενειών τους, όσο και ως προς την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων για την στέγαση αυτών, στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΑ, ΣΟΜΥ, ΣΟΕΠΟΠ, ΟΣΕΑΑΥ κλπ), καταθέτοντας δέσμη προτάσεων για την επίλυση του.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζουμε την απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ με την οποία καθορίζεται τριετής η διάρκεια συνεχούς στέγασης των στελεχών του ΣΞ στα Οικήματα ΣΟΑ, ΣΟΜΥ, ΣΟΕΠΟΠ. Η συγκεκριμένη απόφαση υιοθετεί  πλήρως συγκεκριμένη πρόταση της Αντιπροεδρίας Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας μας, την οποία είχαμε καταθέσει με τα:

α. υπ΄αριθμό 122/10-06-20 (παραγρ, ζ΄) https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1148-pomens-stegasi-prosopikoy-lyseis-yparxoun

β. υπ΄αριθμό 25/07-02-22 https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1789-3 σχετικά έγγραφα μας.

Τονίζουμε δε ότι η ΠΟΜΕΝΣ με αίσθημα ευθύνης έναντι των μελών της και εκπροσωπώντας το σύνολο των εν ενεργεία στρατιωτικών έχοντας  καταθέσει, ένα ολοκληρωμένο πλέγμα προτάσεων προκειμένου να θέσει προς συζήτηση και περαιτέρω διαβούλευση, προτάσεις τροποποίησης των κανονισμών των Γενικών Επιτελείων που καθορίζουν το πλαίσιο στέγασης των Στρατιωτικών θα συνεχίζει να μάχεται δυναμικά δικαιώνοντας καθημερινά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας.

Προτείνεται παράλληλα, η σύσταση ομάδας εργασίας αποτελούμενη από προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, των Γενικών Επιτελείων και εκπροσώπους της Ομοσπονδίας μας, για την επεξεργασία αυτών των προτάσεων και την κατάθεση ενός πλήρους σχεδίου αντιμετώπισης του θέματος.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Κυριακάκης

Ανχης (ΕΜ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά