«Προσπάθησε να πνίξει την ανηψιά μου»: Αποκαλύψεις για τον απόστρατο στη Θεσσαλονίκη





«Προσπάθησε να πνίξει την ανηψιά μου»: Αποκαλύψεις για τον απόστρατο στη Θεσσαλονίκη© CNN.gr

Φως στα αίτια της παρολίγον τραγωδίας στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης, όπου απόστρατος κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου, προσπαθεί να ρίξει, η θεία αλλά και φίλη της μητέρας.

«Μαλώνανε συνέχεια, ήταν κάποιες φορές βίαιος απέναντι της, η ανηψιά μου δεν άντεχε άλλο την κακή του συμπεριφορά κι εκείνος είχε αλλάξει μετά την εποχή που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους. Ήταν ξεκάθαρα δυστυχισμένη, ένιωθε ότι απειλείται η ίδια της η ζωή. Φανταστείτε κάποια στιγμή πήγε να την πνίξει, δεν άντεξε άλλο το κορίτσι και του ζήτησε να χωρίσουν. Ζούσε με τα 600 ευρώ από τη διατροφή και προσπαθούσε με δουλειές του ποδαριού από εδώ και από εκεί να ζήσει τα παιδιά της. Δούλευε συνέχεια, δεν ήθελε να στερηθούν τίποτα τα παιδιά», αναφέρει.







«Πώς έγινε αυτό Παναγία μου, τι θα πάθαιναν τα παιδάκια ούτε να το σκέφτομαι θέλω», καταλήγει η θεία της μητέρας των διδύμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται προληπτικά στο Ιπποκράτειο, ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο.

Όπως λέει η φίλη της μητέρας μιλώντας στο grtimes.gr το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η μητέρα των παιδιών, προσπαθούσε να βρει μια λύση ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές τους.

Η ίδια όπως αναφέρει, δεν θέλει να σκεφτεί τι θα είχε συμβεί εάν η μητέρα των παιδιών δεν βρισκόταν στο σημείο την κατάλληλη στιγμή ώστε να προλάβει το κακό.

«Είναι φρικτό, τρομακτικό αυτό που έγινε», λέει η στενή φίλη της μητέρας και προσθέτει: «Να σκεφτεί κανείς ότι προσπαθούσαν να τα βρουν μεταξύ τους τελευταία για χάρη των παιδιών».

«Η αλήθεια είναι αυτή. Το ξέρω από τη φίλη μου ότι έκανε πίσω και ήθελε να βρεθεί τρόπος για συμβιβασμό μεταξύ εκείνης και του πατέρα των παιδιών της. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν μόνο το καλό των παιδιών. Όταν έμαθα τι έγινε έπαθα σοκ και μόνο στη σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί», αναφέρει.




Πλήρης οθόνη


1 από 3 φωτογραφίες στη συλλογή©grtimes.gr
Το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του ο 62χρονοςgrtimes.gr

Κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας φέρεται να κλείδωσε το βράδυ της Κυριακής (19/3) τα δύο του παιδιά, 2,5 ετών στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Να σημειωθεί ότι, το περιστατικό σημειώθηκε στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης, όταν ο 62χρονος, ενώ ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, αφού έφτασε έξω από το σπίτι της και έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Μόλις η μητέρα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ, όπου έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβισαν τα παιδιά και τον πατέρα τους.

Στη συνέχεια, τα δύο ανήλικα παιδιά διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά