Καθαρισμός της παραλίας Καρτερού


Στον Νομό Ηρακλείου ταξίδεψε η ομάδα του Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation, συνεχίζοντας τις περιβαλλοντικές δράσεις με αφετηρία τον "Τυφώνα". 

Η συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μάς οδήγησε στον καθαρισμό της παραλίας Καρτερού. Με τη συμμετοχή του πληρώματος του "Τυφώνα", στελεχών του Ιδρύματος και εθελοντών από τις Ένοπλες Δυνάμεις απομακρύνθηκαν και καταγράφηκαν 848 κιλά απορρίμματα!

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου και του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου συζητήθηκαν καλές πρακτικές και πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης της ρύπανσης από απορρίμματα. Ο υποθαλάσσιος καθαρισμός στην παραλία Παλαιόκαστρο ανέδειξε την επιβάρυνση του βυθού μετά τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, με τα κύρια απορρίμματα να είναι εξαρτήματα αυτοκινήτων και οικοδομικά υλικά. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμο Μαλεβιζίου, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Ομάδα Poseidon Diving Club για την υποστήριξή τους στη δράση.
#aclcf #typhoon_project
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά