Παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ

 


Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και των αρχών του νησιού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ «Χίος», κατά την οποία ο πρώην διοικητής του Εμμανουήλ Χατζής, παρέδωσε τη διοίκηση στον νέο Ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης της ημερήσιας διαταγής ο νέας Ταξίαρχος, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του στρατιωτικού σχηματισμού σε μία νευραλγική για την εθνική κυριαρχία θέση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τοπική κοινωνία και στρατός ξηράς θα σταθούν απέναντι σε κάθε εγγύς ή άλλον επίδοξο επιβουλέα.

Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα του "Π" στο Facebook


Παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ – ΒΙΝΤΕΟ | politischios.gr









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά