Θεσσαλονίκη: Απόστρατος της Αεροπορίας μαζί με τα δύο παιδιά του κλειδώθηκαν σε ΙΧ

 

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος της Αεροπορίας μαζί με τα δύο παιδιά του κλειδώθηκαν σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικοί κατάφεραν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, να βγάλουν τα δίδυμα, ηλικίας 2,5 ετών από το αυτοκίνητο, τα οποία για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο


Απόστρατος της Αεροπορίας που όφειλε να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, που διαμένει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, πήγε στο σπίτι της και, όταν έφτασε έξω από αυτό, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του μαζί με τα παιδιά του. Στο όχημα υπήρξε ανοιχτή φιάλη υγραερίου και οι συνθήκες του θρίλερ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η μητέρα των παιδιών όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου αρχικά έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο ανήλικα και τον πατέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατάφεραν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, να βγάλουν τα δίδυμα, ηλικίας 2,5 ετών από το αυτοκίνητο, τα οποία για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

www.newsbomb.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά