Belh@rra: Νέα εικόνα από την πρώτη ελληνική φρεγάτα με αφορμή τον έναν χρόνο συμφωνίας- «Ευχαριστούμε Ελλάδα»









bellara-fregata© Παρέχεται από: Protothema.gr

Μια νέα φωτογραφία από την ελληνική φρεγάτα τύπου Belh@rra που κατασκευάζεται στα ναυπηγεία της Λοριάν στη Γαλλία, έδωσε στη δημοσιότητα η ναυπηγική εταιρεία Naval Group, με αφορμή τον έναν χρόνο που συμπληρώθηκε από τη συμφωνία.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η φρεγάτα "Κίμων" και το τμήμα της πλώρης, ενώ στη λεζάντα της στο Twitter η Naval Group έγραψε: «Μια ξεχωριστή εικόνα για μια ξεχωριστή μέρα. Σήμερα γιορτάζουμε ένα χρόνο γόνιμης δουλειάς και συνεργασίας με την Ελλάδα. Στις 24 Μαρτίου 2022, η Ελλάδα και η Naval Group υπέγραψαν τα συμβόλαια για 3 φρεγάτες άμυνας και επέμβασης, συν 1 προαιρετική και την εν υπηρεσία υποστήριξή τους».




msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά