Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΣΜΥ στον Χρήστο Μιχαλάκη


Τον νέο Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Ταξίαρχος ανέλαβε την Διοίκηση της Σχολής πριν λίγες ημέρες, και αποτέλεσε μία πρώτη ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι δύο πλευρές την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την συνέχισή της.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης σε δήλωσή του καλωσόρισε στο Νομό και την πόλη τον νέο Διοικητή, ευχόμενος καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επισημαίνοντας πως «είμαι βέβαιος ότι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και η Π.Ε. Τρικάλων θα συνεχίσουν την ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία και επικοινωνία που έχει θεμελιωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αλλά και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε διαχρονικά και ουσιαστικά στο πλευρό της Σχολής, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί για την Πατρίδα μας, αλλά και την διασύνδεσή της με την τοπική κοινωνία».

www.trikalavoice.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά