Μητέρα 36χρονης στρατιωτικού: Έβλεπα τις φωτιές στην τηλεόραση και δεν ήξερα πού είναι το παιδάκι μου

trena-prwi-11© Παρέχεται από: Protothema.gr

«Έβλεπα τις φωτιές στην τηλεόραση και δεν ήξερα πού είναι το παιδάκι μου». Αυτά τα είναι τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 36χρονης Έλενας, της στρατιωτικού που έχασε τη ζωή της μετά τη μετωπική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η αδικοχαμένη στρατιωτικός υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ στον 1ο Λόχο Διαβιβάσεων στη Βέροια και είχε πάει στην Αθήνα για να περάσει από επιτροπή στο στρατολογικό και να ανανεώσει την αναρρωτική της άδεια, επειδή είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο για τον αυχένα. Όμως, μπήκε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και δεν γύρισε ποτέ σπίτι της.
«Τηλεφωνηθήκαμε. Μας είπε ότι είναι σταματημένοι για κάποιο λόγο, ίσως να περάσει κάποιο τρένο. Αυτά ήξεραν τα καημένα τα παιδιά και γύρω στις 11 παρά μου είπε ότι ξεκινάνε», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή στο TLive του Alpha η μητέρα της 36χρονης.
Στην ερώτηση αν γνώριζε πού βρισκόταν η κόρη της και αν ήταν στο κυλικείο στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62, η μητέρα της απάντησε ότι «τίποτα δεν μου είπε αλλά αποκλείεται γιατί ήταν χάλια, ήταν πολύ συναχωμένη και φορούσε μάσκα. Δεν πιστεύω ότι θα πήγε στο κυλικείο».

Ωστόσο, η μητέρα της 36χρονης Έλενας δήλωσε ότι έχασε εντελώς τα ίχνη της κόρης της. «Δεν ξέρω, κανένας δεν μου είπε, δεν έχω ιδέα σε ποιο βαγόνι μπορεί να βρισκόταν».

Μάλιστα, ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι έγινε η σύγκρουση: «Όταν την πήρα, δεν ήρθε το τρένο, μάθαμε αυτό που μάθαμε και από εκεί ξεκίνησε η τραγωδία. Όλη τη νύχτα στην τηλεόραση μπροστά, έβλεπα τις φωτιές και δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου».

«Δύο μέρες ήταν [να λείψει στην Αθήνα]. Έφυγε την Κυριακή και γύριζε εκείνο το μοιραίο βράδυ», δηλώνει ακόμη η μητέρα της.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά