Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για τα επιδόματα του Πολεμικού Ναυτικού και τις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού





Αναδρομική η χορήγησή του από 1 Ιανουαρίου του 2023





«Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να δοθεί ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ στα πληρώματα του Στόλου και των πλοίων της Διοικητικής Μέριμνας (Δ.Δ.Μ.Ν.), καθώς και το ποσό των 5 εκατομμύριων ευρώ ως επίδομα στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς» έκανε γνωστό ο αντιναύαρχος ε.α και βουλευτής Ν.Δ, Διονύσης Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Το σύνολο του ποσού είναι της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Το επίδομα του Στόλου, που χαρακτηρίζεται ως «ΠΛΕΥΣΙΜΑ», θα δίνεται σε όλες τις βαθμίδες του προσωπικού που υπηρετεί επί του Πολεμικού Πλοίου, δηλαδή στον Κυβερνήτη, τον Υπάρχο, τον πρώτο Μηχανικό και σε όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και επαγγελματίες Ναύτες.


Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με τεκμηριωμένες εισηγήσεις από τρείς Βουλευτές που προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και είναι μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, τους κ.κ. Νικόλαο Μανωλάκο, Στέφανο Γκίκα, εμένα αλλά και από τον πρώην Αρχηγό, Ναύαρχο Στέλιο Πετράκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη (που το ανακοίνωσε στη Διεθνή Έκθεση Θες/νίκης), την Πολιτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και όλους τους Βουλευτές που ψήφισαν τη σχετική τροπολογία, προκειμένου να γίνει Κοινή Υπουργική Απόφαση. Το επίδομα χορηγείται από 01-01-2023. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για τα επιδόματα του Πολεμικού Ναυτικού και τις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού - Newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά