Στα Καλάβρυτα ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας Ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας

 

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση των Καλαβρύτων από τον τουρκικό ζυγό παραβρέθηκε ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας. Ο Ευάγγελος Τούντας ανέλαβε μόλις πριν λίγες ημέρες την διοίκηση του ΚΕΤΧ αντικαθιστόντας ακόμα ένα φίλο τον Καλαβρύτων τον Ταξίαρχο Τρύφωνα Χατζηγιάννη. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων που υποδέχθηκε τον κ. Τούντα στο Δημαρχείο του ευχήθηκε υγεία και δύναμη ώστε να εκπληρώσει ως άριστα τα καθήκοντά του και να επιτύχει στο πολυεύθυνο έργο του.
Ο κ. Τούντας παρακολούθησε την Δοξολογία, την παρέλαση και την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών στην πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην μαρτυρική και ηρωική πόλη των Καλαβρύτων, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία τόσο με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, όσο και με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμο.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά