Κομοτηνή | Στελέχη της ΧΧΙ ΤΘΤ έβαψαν το 1ο Γυμνάσιο

 Στελέχη της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (“Ταξιαρχία Ιππικού Πίνδος”) Κομοτηνής, προέβησαν σε ελαιοχρωματισμό των αιθουσών του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής μετά από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης της σχολικής μονάδας.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων, αναφέρουν:

“Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την 21η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «Ταξιαρχία Ιππικού Πίνδος» για την ανταπόκριση στο αίτημα που υποβάλλαμε στο ΥΠΕΘΑ για τη βαφή όλων των αιθουσών διδασκαλίας του σχολείου μας.
Με εντατική, συστηματική και άριστη επαγγελματική προσφορά εργασίας των στελεχών της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, βάφτηκαν εξολοκλήρου 21 αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου μας. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κομοτηνής και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη διάθεση των χρωμάτων και των υλικών που απαιτήθηκαν για το βάψιμο των χώρων του σχολείου μας”.

Κομοτηνή | Στελέχη της ΧΧΙ ΤΘΤ έβαψαν το 1ο Γυμνάσιο



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά