Καταπέλτης ο σύζυγος της στρατιωτικού: Παίρνεις έναν, τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη και αφήνεις ορφανά δύο μωρά








Η Έλενα Δουρμίκα στρατιωτικός και μητέρα δύο παιδιών, ένα από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών κηδεύτηκε τη Δευτέρα μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης.




Τα λόγια του συζύγου της μια εβδομάδα μετά την τραγωδία ξεχειλίζουν οργή. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η σύζυγός του "έφυγε" τόσο άδικα.


"Δεν παίρνεις έναν και τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη σε μια νύχτα και αφήνεις ορφανά δύο μωρά να μπουσουλάνε και να ψάχνουν στο κρεβάτι τη μαμά τους. Δεν "έφυγαν", δολοφονήθηκαν από αμέλεια", υποστήριξε μιλώντας στο Mega.



"Έλα στις 23 και 20 στο Πλατύ να με πάρεις", ήταν η τελευταία του συνομιλία με την σύζυγό του. (Εκείνη την ώρα, όμως, σημειωνόταν η τραγωδία. Στις 23.21 τα δύο τρένα συγκρούονται στη Λάρισα).

Ενώ βρισκόταν στην ράμπα και περίμενε να αφιχθεί η σύζυγός του λέει πως ακούει "έναν γονιό στη ράμπα να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει "πού είστε. Είστε καλά; Έχει φως; Σκοτάδι";."

Οπως εξιστορεί για τις ώρες της αναμονής, στη συνέχεια "σε κατάσταση πανικού μπήκε στο δωμάτιο του σταθμάρχη για να ρωτήσει τι συνέβη. "Λέει ο σταθμάρχης "εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Εγώ επικοινωνώ μόνο με τη Θεσσαλονίκη. Πιο κάτω είναι άλλη εταιρεία, η Hellenic Train"".

"Παίρνω την Hellenic και λέει λειτουργεί από τις 08.00 μέχρι 20.00 το βράδυ. Χτυπάει κι άλλο τηλέφωνο ενός κυρίου και λέει "ξάδελφε είσαι καλά; Έρχομαι". Και εγώ να έχω μείνει κόκκαλο και να παίρνω τη γυναίκα μου και να μην απαντά", συνέχισε ο σύζυγος της 36χρονης.

"Τα μωρά ήταν σπίτι, περίμεναν τη μαμά τους. Ήταν ανήσυχα", συνέχισε ο πατέρας ξεσπώντας σε λυγμούς "δεν θα αντέξω να μιλήσω για τη γυναίκα μου... Με συγχωρείται…".









www.thetoc.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά