Πραγματοποιήθηκε η Τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης της ΣΜΥ
Το trikalaola.gr με τον Νίκο Σαλέπη ήταν εκεί και κατέγραψε βίντεο και πολλές φωτογραφίες από την Τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥ, παρουσία του νέου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγου κ. Αναστάσιου Σπανού.


Την διοίκηση της ΣΜΥ αναλαμβάνει από σήμερα ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, που υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο.

Ο πρώην διοικητής της ΣΜΥ, μέχρι πρότινος Ταξίαρχος και νεοπροαχθείς Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, αναλαμβάνει Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια.

Την Δοξολογία τέλεσαν, ο Σαβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. θεόκλητος, μαζί με τον Σαβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Στην τελετή παρίσταντο, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κ.α.

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του βίντεο με την παρέλαση όλων των σπουδαστών της Σχολής (από το τέλος της τελετής προς της αρχή) και θα ακολουθήσουν άλλο ένα βίντεο και πάρα πολλές φωτογραφίες.
trikalaola.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά