Δωρεά Υλικών Προστασίας στο τμήμα Υγειονομικής Υποστήριξης της ΣΜΥ

Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από την πρωτοφανή σε έκταση πανδημία του Govid-19 που κοστίζει έως τώρα την ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας παγκοσμίως. Οι επιπτώσεις της πανδημίας διαφαίνονται κατά τους ειδικούς τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε βιοτικό.
Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, σε αυτή την πανδημία, το Δ.Σ του ΣΑΣΜΥ, έλαβε την απόφαση και προέβη στη δωρεά υλικών προστασίας (μασκών Μ.Χ, γαντιών Μ.Χ, αντισηπτικών υγρών κλπ.) στο τμήμα Υγειονομικής Υποστήριξης της ΣΜΥ, με σκοπό να σταθούμε και εμείς αρωγοί (κατ ελάχιστο δυνατό) στους σπουδαστές της Σχολής, και στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό αυτής.
Το Δ.Σ ταυτόχρονα ευχαριστεί τα Μέλη του ΣΑΣΜΥ για την οικονομική στήριξη που παρέχουν όλο  αυτό το χρονικό διάστημα με την συνδρομή τους στο Σύνδεσμο, ώστε να μπορούμε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να είμαστε παρόντες προσφέροντας την μικρή μας βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ανείπωτη καταστροφή.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-
Πρόεδρος
 Ευάγγελος Στέφος
6936504322 
-Ο-
Γεν. Γραμματέας
  Στέφανος Κουκουράβας
6948644184

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά