ΠΟΜΕΝΣ: Σύμβαση ΥΠΕΘΑ - Τράπεζας Πειραιώς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
    H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., έχει γίνει αποδέκτης της απογοήτευσης αλλά και έντονου προβληματισμού, πλήθους συναδέλφων, λόγω της αλλαγής προς το δυσμενέστερο των όρων χρήσης  των καρτών που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την  Τράπεζα Πειραιώς. Επίσης αγωνία επικρατεί για τις εξελίξεις σχετικά με τους μισθοδοτικούς λογαριασμούς τους στην εν λόγω Τράπεζα, καθώς από  τις αρχές του 2020 έχουν σταματήσει και οι προνομιακοί όροι  που τους αφορούσαν.
    Η Ομοσπονδία ζητά από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, την άμεση παρέμβαση της για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στο  σοβαρό αυτό πρόβλημα, που επηρεάζει χιλιάδες στελέχη και τις οικογένειες τους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  

    Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά