Παρίστανε τον φρουρό με ψεύτικη καραμπίνα στη Λέσχη Αξιωματικών στη Λάρισα

Μπορεί να ήταν πλαστικό το όπλο που κρατούσε, αλλά αποδείχθηκε ικανό να προκαλέσει αναστάτωση στους διερχόμενους και τελικά, την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. Ο λόγος για 61χρονο Λαρισαίο, ο οποίος νωρίς το πρωί του Μεγ. Σαββάτου περπατούσε στον πεζόδρομο της Φιλελλήνων κρατώντας μια ψεύτικη, πλαστική καραμπίνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 61χρονος έχοντας «αδυναμία» στον Στρατό Ξηράς θέλησε να παραστήσει τον σκοπό στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) για να εύχεται χρόνια πολλά στους πολίτες λόγω των ημερών.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. «αφόπλισαν» τον 61χρονο ο οποίος αποδείχθηκε γνώριμος των διωκτικών αρχών καθότι -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αποτελεί γραφική μορφή της Λάρισας, αφού άλλες φορές ξεχορταριάζει τα εικονοστάσια και άλλες φορές μαζεύει σκουπίδια.
Ο 61χρονος μετά από εισαγγελική παρέμβαση παραπέμφθηκε για ιατρική γνωμάτευση σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
onlarissa

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά