Στρατός και αστυνομία στο Κρανίδι









Σύμφωνα με τις ειδήσεις του Star στρατός και αστυνομία βρίσκονται στο Κρανίδι.

Στήνουν σκηνές και βοηθούν την κατάσταση.


Στην δομή μεταναστών στο Κρανίδι έφτασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον 150 κρούσματα κορονοϊού.


O κ. Χαρδαλιάς μετά το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που διαπιστώθηκε στην δομή μεταναστών μετέβη επί τόπου μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα αλλά και τον γ.γ. υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη.




Ο συναγερμός σήμανε για πρώτη φορά στην Αργολίδα, όταν μία έγκυος που έμενε στην δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η 28χρονη από τη Σομαλία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι ασυμπτωματική. Το ξενοδοχείο που διέμενε έχει τεθεί σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όταν διαπιστώθηκε πως νόσησε και εργαζόμενη που βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά