Στο πλευρό των αδύναμων κατοίκων των Φανών το 95 ΛΑΤΕΘ


Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο 95 ΛΑΤΕΘ του νησιού μας, προκειμένου έτσι να τα προσφέρουν στη συνέχεια στο κοινωνικό παντοπωλείο της κοινότητας Φανών.Η τοπική κοινότητα των Φανών, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους και τα στελέχη της μονάδας και σε ανακοίνωσή της τονίζει:
«Εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα και εν μέσω της πανδημίας τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και ο Θεός να φυλάει την Ελλάδα και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».
rodiaki
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά