Παράταση για τις προσλήψεις 400 ΟΒΑ στην Πολεμική Αεροπορία

photo: Eurokinissi
photo: Eurokinissi
Την παράταση στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τις προσλήψεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Πολεμικής Αεροπορίας
Στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (COVID-19) και με αντικειμενικό σκοπό τη μείωση της διασποράς της νόσου όσο το δυνατόν περισσότερο, το Γενικό Επιτελείο Πολεμικής Αεροπορίας παρατείνει κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για ανακατάταξη οπλιτών και επανακατάταξη εφέδρων στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα,με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκηρύχθηκαν τετρακόσιες (400) θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στην Πολεμική Αεροπορία και οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της προκήρυξης και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που προβλέπονται ότι θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξή τους ή την επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα δικαιολογητικά, έως την 15 Ιουν 20 (όσα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα) όπως παρακάτω».

Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Επίσης τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 15 Ιουν 2020 από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
dikaiologitika

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά