Υγειονομική περίθαλψη αποστράτων.

          Η  Διεύθυνση  YΓEIONOMIKOY του  ΓΕΕΘΑ εξέδωσε το με Φ.720/115/475752/Σ.215/02 Απρ. 2020 έγγραφο, που αφορά στην υγειονομική περίθαλψη των αποστράτων με θέμα «Προληπτική Ιατρική (Μέτρα Διαχείρισης και Προστασίας κατά της Μετάδοσης του COVID-19)», το οποίο αναφέρει:

   «  1. Σας γνωρίζουμε  ότι  στα πλαίσια ελέγχου της διασποράς του νέου κορωναϊού και της προστασίας  των νοσηλευομένων ασθενών και του ιατρονοσηλευτικού  προσωπικού των  Στρατιωτικών  Νοσοκομείων (ΣΝ), έχουν αναβληθεί τα  χειρουργεία  των χρόνιων περιστατικών και έχουν ανασταλεί τα προγραμματισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

     2. Οι δικαιούχοι ασφαλισμένοι παρακαλούνται όπως απευθύνονται για έκτακτα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.

     3.  Σας γνωρίζουμε ότι από τις 28 Mαρ 2020,  με πράξη νομοθετικού περιεχομένου  έχει καθοριστεί  από  το  Υπουργείο  Υγείας τόσο η δυνατότητα άυλης συνταγογράφησης με σκοπό τον περιορισμό φυσικής επαφής  μεταξύ  ιατρού και ασθενούς, όσο και  η δυνατότητα ανανέωσης εξ αποστάσεως μηνιαίων ή διμηνιαίων ή  επαναλαμβανόμενων συνταγών για τα χρόνια νοσήματα που λαμβάνουν σταθερή  φαρμακευτική αγωγή μετά από αίτημα του ασθενούς μέσω του διαδικτυακού τόπου: gov.gr ».
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2020 06:57

hellasmil
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά