Οι Ενοπλες Δυνάμεις στον ΕΦΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την πρωτοβουλία της ΠΟΜΕΝΣ και του Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΕΦΚΑ για τις ΕΔ και ΣΑ Σμήναρχου κ. Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου, την οποία αποδέχθηκε και υιοθέτησε άμεσα η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ (σε πρόσφατη συνάντηση στο Γραφείο του κ. ΥΕΘΑ), ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ τις προσεχείς ημέρες η αρμόδια Δνση Συντάξεων του ΕΦΚΑ με ικανό σε δύναμη και ειδικότητες προσωπικό του ΥΠΕΘΑ, ώστε να επιταχυνθεί η εκκαθάριση συσσωρευμένου αριθμού προσωρινών συντάξεων.
Το πρόβλημα είχε επισημανθεί πολλές φορές, από τον Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής και την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΜΕΝΣ, τόσο στην προηγούμενη ηγεσία του ΕΦΚΑ όσο και στην νέα καθώς και στις ηγεσίες των εμπλεκόμενων Υπουργείων.
Ήταν μεγάλο βάρος για πολλούς συναδέλφους τόσο η καθυστέρηση λήψης προσωρινών συντάξεων όσο και ο χρόνος εκκαθάρισης τους που έφτανε και τα τρία (3) χρόνια!!!! Το πρόβλημα όπως μας είχε ενημερώσει η διοίκηση του ΕΦΚΑ εντοπίστηκε στην εκκαθάριση των προσωρινών συντάξεων της περιόδου 2017-2019.
Εκφράζουμε δημόσια και δυνατά τα συγχαρητήρια μας για την άμεση ευαισθητοποίηση τόσο της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας, όσο και της νέας Ηγεσίας του ΕΦΚΑ για την άμεση αντίδραση τους. 
Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον κ. ΥΕΘΑ και κ. ΥΦΕΘΑ, υπήρξε δραστική τηλεφωνική επικοινωνία του κ. ΥΕΘΑ με αρμόδιο Υδκτη του ΕΦΚΑ για το συγκεκριμένο ζήτημα. "Διαβάστε εδώ" 
Αυτή είναι η θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών που πρεσβεύει η ΠΟΜΕΝΣ. Σοβαρή ανάδειξη και αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε ανώτατα θεσμικά επίπεδα, για την επίλυση των προβλημάτων των εν ενεργεία συναδέλφων μας.
Συνεχίζουμε...
Μετά τιμής
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
     
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
   
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά