Παράταση μέτρων στις Ένοπλες Δυνάμεις





Την 24 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ με τη συμμετοχή των Αρχηγών των ΓΕ Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, καθώς και των Διευθυντών Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ και των Κλάδων των ΕΔ, όπου αποτιμήθηκαν και αξιολογήθηκαν τα μέχρι στιγμής ληφθέντα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις ΕΔ.

Δεδομένων των αποφάσεων και κατευθύνσεων του υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης για το θέμα, αποφασίστηκε η παράταση ισχύος του συνόλου των ήδη ληφθέντων μέτρων μέχρι την 04 Μαΐου 2020.

Επίσης και κατά την διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε λεπτομερώς ο «οδικός χάρτης» σταδιακής απόσυρσης των ληφθέντων μέτρων και η εν χρόνω επαναφορά στην κανονικότητα σε ότι αφορά στη λειτουργία των ΕΔ της χώρας σε σύμπλευση και με βάση τις κατευθύνσεις των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά