Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους τεχνικούς των Μοιρών που εμπλέκονται στις αεροδιακομιδές

Π.Ο.Ε.Σ.: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους τεχνικούς των Μοιρών που εμπλέκονται στις αεροδιακομιδές
ΘΕΜΑ Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση στους Τεχνικούς των Μοιρών που Εμπλέκονται στις Αεροδιακομιδές
α. Η από 30.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 75 «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.»)
β. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2/οικ.16422/06.4.2020 εγκύκλιος ΥΠ.ΟΙΚ.
γ. Φ.849/ΕΠ 5643/Σ.782/06.4.2020/ΓΕΑ/Β1
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
Με το (α) σχετικό έγγραφό της η Διεύθυνση Στρατιωτικού Προσωπικού του ΓΕΑ ζήτησε από τις Μονάδες/Υπηρεσίες όπως υποβάλλουν άμεσα καταστάσεις πάσης φύσεως προσωπικού το οποίο τυγχάνει δικαιούχο βάσει των διαλαμβανομένων στα (β) και (γ) όμοια, που υπηρετεί στα στρατιωτικά νοσοκομεία, υπηρετεί ή/και εκτελεί υπηρεσία στις υγειονομικές υπηρεσίες των Μονάδων και ως μέλη πληρώματος στις Μοίρες που εμπλέκονται με αεροδιακομιδές.
Επιτρέψτε μας, με το παρόν έγγραφό μας, να σας μεταφέρουμε την απογοήτευση/παράπονο (σκάνδαλο μάλιστα το αναφέρουν χαρακτηριστικά) συναδέλφων μας ότι, κατά τη σύνταξη των καταστάσεων, προφανώς από αβλεψία/παραδρομή, λόγω του εσπευσμένου του χρόνου [06.4.2020 εκδόθηκε το (γ) σχετικό και τη 15.00΄ ώρα της αυτής ημέρας (06.4.2020) ζητήθηκε η υποβολή των καταστάσεων] δεν συμπεριελήφθησαν τα στοιχεία τεχνικών μηχανικών εξυπηρέτησης πτητικών μέσων αεροδιακομιδών (ιδέτε 112 ΠΜ), που με υπερβάλλοντα ζήλο εκτελούν τα καθήκοντά τους και συμμετέχουν ενεργά στην καταπολέμηση του ιού όσο και ίδιοι οι πιλότοι.
Επίσης μας γνωστοποίησαν ότι το σχετικό επίδομα έλαβαν άτομα που είτε είχαν κανονική άδεια είτε δεν ανήκουν σε Μοίρες που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ασθενείας με οποιονδήποτε τρόπο.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως, κατά κρίση σας και μετά από τυχόν έλεγχο που διενεργήσετε:
  • Ζητήσετε να συμπληρωθούν οι υπόψη καταστάσεις και με τις/τους συναδέλφους τεχνικούς μηχανικούς εξυπηρέτησης, που προφανώς εκ παραδρομής/αβλεψίας, δεν συμπεριελήφθησαν αρχικώς.
  • Αναζητήσετε τυχόν πειθαρχικές ευθύνες, από τα πρόσωπα που φέρεται να συνέταξαν, υπέγραψαν και ενέκριναν τις ως άνω καταστάσεις στις οποίες συμπεριέλαβαν άτομα τα οποία είτε ευρίσκονταν σε άδεια είτε δεν ανήκαν σε εμπλεκόμενες Μοίρες, εφόσον τα ως άνω καταγγελλόμενα είναι ακριβή, καθόσον εάν αυτά είναι ακριβή διαφαίνεται πιθανό οικονομικό όφελος προσώπων ή βλάβη σε βάρος του δημοσίου και προσώπων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά