Διαδικτυακή Μάθηση Στελεχών. Δικαίωση ΠΟΜΕΝΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ εκφράζει την ικανοποίησή της για τον τρόπο διεξαγωγής της εκπαίδευσης των στελεχών όλων των Όπλων – Σωμάτων σε σχολεία, τα οποία υλοποιούνται μέσω ΔΙ.ΜΑ. ή τηλεκπαίδευσης με τη χρήση κατάλληλης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, χωρίς τη φυσική παρουσία.
Με το σχετικό έγγραφό μας "διαβάστε εδώ" αναδείξαμε ότι είναι προς όφελος τόσο της υπηρεσίας όσο και των στελεχών γενικότερα σε εργασιακό, οικογενειακό και οικονομικό επίπεδο και είχαμε προτείνει την τροποποίηση της κατανομής της ΔΙ.ΜΑ. και της αυτοπρόσωπης παρουσίας αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο της εκπαίδευσης (διαδικτυακή μάθηση, τηλεκπαίδευση, e’ learning κ.α.) όπως παρακάτω:
            α. Το σύνολο της διάρκειας της φοίτησης να διενεργείται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικά μέσα για τη θεωρητική εκπαίδευση. Η αυτοπρόσωπη παρουσία του στελέχους να πραγματοποιείται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (1-2 εβδομάδες) και μόνο εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο για τυχόν πρακτική εκπαίδευση.
            β. Το σύνολο της διάρκειας της φοίτησης να διενεργείται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικά μέσα εκπαίδευσης, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του στελέχους σε περιόδους τυχόν επιδημιών, στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας από τη μετάδοση της διασποράς της νόσου.
            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, θα συνεχίσει να πορεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα καταθέτοντας προτάσεις για την εξεύρεση των αποδοτικότερων λύσεων στα προβλήματα των στρατιωτικών.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
 
Ο Πρόεδρος
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
 
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά